Nacelele sunt o solutie simpla pentru ridicarea atat a persoanelor, cat si a echipamentelor esentiale la inaltime. Uneltele, materialele grele sau echipamentele specializate sunt ridicate in siguranta si rapid.

Solutia optima pentru cei care sunt in cautare de o nacela de inchiriat la pret bun vine din partea firmei TTA, ce au sediul in judetul Ilfov. TTA are o vasta experienta in domeniul aplicatiilor industriale, avand o gama variata de masini si echipamente, platforme si nacele speciale pentru lucrul la inaltime.
Tehnologia vine astazi in ajutorul nostru, de aceea atat persoanele fizice, cat si firmele opteaza pentru nacele PRB, acestea fiind utile in diverse situatii, ele contribuind la o mai buna optimizare a duratei de lucru.

Optand pentru o nacela, riscul aparitiei accidentelor este unul redus, perioada de lucru fiind si ea optimizata mult mai bine. Nacelele au inlocuit asadar metodele riscante de lucru, acestea fiind de cele mai multe ori insuficiente pentru a ajunge la inaltimi de peste 3 metri.

Schela sau scara sunt in ziua de azi inlocuite cu succes de catre nacele.

Un avantaj deosebit al platformelor tractabile este reprezentat de flexibilitatea deplasarii acestora la punctul de lucru printr-un transport facil.

Utilajele pot fi cuplate si decuplate simplu de la vehiculul transportator si pot fi manevrate cu usurinta la locul de operare. Platforma are un grad superior de manevrabilitate, permitand o cursa rapida de urcare si coborare a nacelei.

Avantajele de a apela la o nacela tractabila.

O nacela de lucru este un utilaj folosit pentru a asigura accesul temporar al persoanelor sau echipamentelor in zone inaccesibile, la inaltime. Platformele de ridicare sunt o componenta importanta a desfasurarii si finalizarii multor proiecte de constructie.

Cu toate acestea, avand in vedere dimensiunea, scara si structura acestui tip de echipamente, acestea pot prezenta, de asemenea, un risc substantial si pot avea un prejudiciu grav daca nu se respecta masurile de siguranta eficiente.

Primul mare avantaj se refera la costurile reduse atunci cand vorbim de inchiriere nacela tractabila comparativ cu costul de a achizitiona o astfel de platforma autoridicatoare.

Practic costurile cu aceste nacele de inchiriat vor aparea doar atunci cand vei avea nevoie de astfel de utilaje.

Nacela mai este apreciata si pentru faptul ca ofera o siguranta sporita. Suprafata plana, dar si foarte stabila permite interventia specialistilor cu usurinta, fara a exista nici un fel de risc de accidentare.

Nacela mai este prevazuta si cu sisteme de siguranta avansate, de aceea veti fi in permanenta siguri de faptul ca va veti efectua treaba in cea mai deplina siguranta.

Platforma pentru lucru la inaltime sau nacela tractabila, cu brat articulat plus jib, electrica, model Snorkel – TL 37J are dubla comanda, cap tractare normal pentru deplasari pe distante mari, supape autoblocante pe fiecare circuit in parte, pompa manuala de coborare si manevrare a nacelei in caz de urgenta, senzori de presiune pe fiecare cala, semnal acustic la scaderea presiunii pe circuitul hidraulic de calare si sistem de blocare al comenzilor in cazul in care platforma nu este calata corespunzator.

Flexibilitate

Nacela tractabila are o punere in functiune usoara, o raza mare de actiune si o utilizare flexibila. Suportul hidraulic cu pozitionare automata a masinii, asigura alinierea rapida si eficienta la pozitia de lucru.

Este o masina foarte populara, atat in randul clientilor finali cat si in cel al companiilor de inchirieri.

Nacela tractabila de 12.90 metrii este potrivita pentru lucrul la exterior, dar si la interior in hale, fabrici, mall – uri, santiere, sali polivalente, in orice actiune de reparatie, intretinere, montare, demontare, in orice activitate de lucru la inaltime acest utilaj isi va face treaba. 

Acest tip de nacele sunt usor de remorcat la o masina de teren si transportat unde ai nevoie, datorita constructiei usoare si compacte.

Accesibilitate mult mai usoara cu ajutorul nacelelor tractabile

Nacelele tractabile sunt proiectate sa fie cat mai usoare si compacte posibil si ofera o diagrama de lucru excelenta comparativ cu marimea lor.

Platforma pentru lucru tractabila are o punere in functiune usoara, o raza mare de actiune si o utilizare flexibila. Suportul hidraulic cu pozitionare automata a masinii, asigura alinierea rapida si eficienta la pozitia de lucru.

In consecinta, ori de cate ori trebuie sa desfasori o activitate la inaltime si nu stii exact cum ai putea sa faci acest lucru rapid, eficient si in deplina siguranta, alege sa apelezi la o firma specializata in inchirieri nacele.

Folosind o nacela tractabila orice activitate desfasurata la inaltime va deveni o adevarata placere si riscurile vor fi mult diminuate sau chiar eliminate.

TTA ofera servicii de inchirieri nacele tractabila in Bucuresti si in zonele limitrofe si platforme de lucru la inaltime. In acest mod, nu mai trebuie sa va stresati cu intretinerea nacelelor si a utilajelor de care aveti nevoie doar o anumita perioada pe an. 

Produsele noastre sunt destinate unei game variate de intrebuintari in domeniul constructiilor, manipulare produse, firme de curatenie si mentenanta.

7 thoughts on “Inchiriaza nacela tractabila profesionala pentru lucru fara probleme

  1. Imi place modul in care autorul a abordat subiectul, cu argumente bine structurate si exemple relevante. Este un articol informativ si util pentru cei interesati de acest domeniu.

  2. Interesanta perspectiva prezentata in acest articol. Autorul a reusit sa aduca in discutie aspecte importante si sa ofere solutii viabile pentru problemele mentionate.

  3. Articolul este foarte bine scris si detaliaza pe larg informatiile despre subiectul abordat. Mi-a placut modul in care au fost prezentate argumentele si concluziile trase.

  4. Articolul m-a determinat sa reflectez mai mult asupra importantei acordarii atentiei sanatatii mintale. Este un subiect deschis la discutii si cred ca este benefic sa ne educam si sa constientizam cat de important este sa avem grija de noi insine.

  5. Sunt de acord cu ideea ca alimentatia sanatoasa poate influenta in mod pozitiv starea noastra de spirit. Este esential sa avem grija ce mancam si sa ne asiguram ca ne hranim corespunzator pentru a ne simti bine atat fizic, cat si mental.

  6. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si a oferit sfaturi practice pentru mentinerea unei stari de bine. Este important sa ne acordam timp pentru noi insine si sa avem grija de sanatatea noastra mintala.

  7. Articolul este foarte interesant, oferind informatii importante despre cum sa iti intretii sanatatea mintala. Sunt de acord cu ideea ca exercitiile fizice pot avea un impact pozitiv asupra starii de bine mentale.

Comments are closed.